Over ons

Stichting For Life Community is recent opgericht door ons: Kevin Kanu, Jorge Ferreira en Tony Lentin. Wij zijn professionals die veel ervaring hebben met het begeleiden van jongeren. Wij willen jongeren in Rotterdam helpen om de regie over hun leven in eigen handen te nemen.

Als je verder wilt komen in het leven, moet je uit je comfortzone durven gaan

Wat we doen

WhatsApp Image 2022-01-18 at 9.54.43 AM (1)

De kern van onze aanpak is het buddyprogramma van 10 weken, waarin deelnemers gekoppeld worden aan een buddy uit een andere omgeving en samen allerlei opdrachten uitvoeren en workshops volgen. Daarna worden de deelnemers automatisch lid van de For Life Community die regelmatig thema-workshops en -events organiseert.

Buddyprogramma

In dit programma van 10 weken worden de deelnemers gekoppeld aan een buddy. Het begint en eindigt met een For Life dag, waarop coöperatieve spellen gespeeld op basis van ongelijkheid, doelen stellen, doorzettingsvermogen en werken met een plan. Tussendoor gaan de buddies met elkaar aan de slag aan de hand van 5 opdrachten (1 per 2 weken).

Thema workshops

Heb je het Buddy programma doorlopen dan ben je officieel lid van de For Life community. Voor leden bieden we thema workshops aan in de volgende categorieën: life skills, sport, werk & ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Dat kan variëren van een kookworkshop tot zelf je business plan maken, en van een voetbalclinic tot een “getting things done”-training.

Terugkomdagen / events

Minimaal 1x per jaar organiseren we een terugkomdag voor de hele community. Daarnaast organiseren we in vakantieperiodes meerdaagse events zoals voetbaldagen. Ook oriënteren we ons op de mogelijkheid om activiteiten buiten de stad te organiseren, zoals survivaldagen.

Wie zijn wij?

Kevin Kanu

Bestuurslid: voorzitter, programma coördinator, mentor. 

Jongerencoach bij Focuz. Jeugdvoetbaltrainer bij Sparta en hoofdtrainer jeugd VOC.

Jorge Ferreira

Programma coördinator, mentor.

Zeer ervaren jeugdvoetbal professional. Werkzaam bij Gemeente Den Haag, KNVB en Alexandria.

Tony Lentin

Bestuurslid: penningmeester, facilitair manager.

Oprichter TASSCC Talent School. Voormalig hoofd opleidingen bij SV Schiedam.

Bestuurslid: secretaris.

Voormalig topjudoka, Wereld kampioen, Europees kampioen, Olympiër. Interieur architect. 

Beloningsbeleid

Stichting For Life Community werkt met vrijwilligers of medewerkers die een salaris ontvangen op grond van de hoogte van giften of subsidies die voor hen specifiek binnenkomen van een achterban. Vrijwilligers en medewerkers die meereizen naar projecten zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen reiskosten. De bestuursleden van For Life ontvangen geen salaris voor bestuurstaken. Doch uitsluitend een onkosten vergoeding

Download hier het beleidsplan

Steun ons!

For Life zoekt ondersteuning in de vorm van donaties, ervaren workshop-trainers en hulp bij het beheren van onze social media accounts. Enthousiast? Stuur ons dan ajb een berichtje.